I am proud the stall is called Carnisseria Casaponsa in the honor of our mother who died two years ago . Sergi , that´s the name of my youngest bother is apart of butcher weightlifter and runner he spent lot of his short spare time training on the gym trying to lift heaviest weight , he also teach my how to do it but unfortunatelly I am not a really good guy doing that .
Those days Sergi is happy running his own stall selling good eco meat and enjoying a healthy live , if you visit us next year during the Barcelona Marathon and you need a good source of meat rich in proteins you know , visit us at :
Carnisseria Casaponsa
Mercat de Santa Caterina stalls 36-37-38
Avd, Francesc Cambó, 16-08003 Barcelona
and ask Sergi for good supplies
My youngest brother Sergi and I |
and ask Sergi for good supplies
Aquí estic amb el meu germà petit, l'aixecador de peses també carnisser a Santa Caterina, propietari de aquesta parada des de l'any passat, però treballant per a altres en el mercat des que tenia 25 anys, ara és feliç perquè s'està portant la seva propia botiga al mercat i el més important sembla ser és l'únic lloc de venda de carn ecològica, sí, ell està molt interessat en el subministrament de la millors i més saludable carn de la ciutat .
Estic orgullós del nom de la parada ja que es diu "Carnisseria Casaponsa" en l'honor de la nostra mare, que va morir fa dos anys. Sergi, que és el nom del meu germà petit apart de carnisser , aixecador de pesos i corredor pasa bon part del seu temps de lleure al gym intentant eixecar cada cop mes pes , ell sempre intenta ensenyar-me com practicar aquest sport però malauradament jo no estic fet per el aixecament de pes
El Sergi és feliç amb el seu propi lloc de venda de carn ecològica i gaudin d'una vida saludable , si vostè ens visita l'any vinent per la Marató de Barcelona 2013 i necessites una bona font de carn rica en proteïnes , ja sap , , visiti'ns a:
Carnisseria Casaponsa
Mercat de Santa Caterina stalls 36-37-38
Avd, Francesc Cambó, 16-08003 Barcelona
I pregunta al Sergi per bona carn .
No hay comentarios:
Publicar un comentario